Het ontstaan van Marketing Products

Hoe komen een schrijfster en een cabaretier tot de oprichting van Marketing Products? Het begon met een marketingstudie aan de HAN, post-HBO gevolgd door Nanda Roep (moi). Ik wilde weten hoe het lukte dat mijn uitgeverij al bijna 10 jaar kon bestaan – zonder voorkennis bij de schrijfster. Ten tijde van het jubileum begon het me te dagen dat er kennelijk iets goed ging, daar wilde ik grip op krijgen…

Gaandeweg werd mij duidelijk wat de unieke selling point bleek te zijn (USP): niet alleen het supervrije, creatieve (doelgroep)denken dat ik als schrijfster had ontwikkeld, maar bovendien de multimediale mogelijkheden die ik in samenwerking met Silvester tot mijn beschikking had. En hij met mij…

Creatief & kosteneffectief

Als multimediaal koppel blijken wij te beschikken over de mogelijkheid van wel acht bedrijven bij elkaar. Dat maakt ons niet alleen snel, maar ook goedkoop. En dan te bedenken dat die supersterke creatieve kracht eronder ligt… Alles bij elkaar is het, zo leerden wij, inderdaad wel erg effectief! (De post-HBO studie werd steeds leuker, ik rondde die af met een 9!)

Nanda Roep is oprichter, directeur en mede-eigenaar van Marketing Products.

Samenwerken is effectief

Zo kwam het, dat wij steeds vaker een samenwerking opzochten: we koppelden onze creatieve krachten aan elkaar. Tenslotte was marketing – op zich – niets anders dan het maken van iets gaafs en moois om een gekozen doelgroep aan te trekken. Iets, waar wij ons hele leven geld mee hadden verdiend… We leerden dat we voor uiteenlopende bedrijven en organisaties veel goeds konden betekenen.

De cabaretier en de schrijfster. De animator en de uitgeefster… Hier lees je iets meer over onze achtergrond. Het ontstaan van Marketing Products verliep organisch… Gaandeweg bedachten we dat we een duidelijke, herkenbare en overkoepelende naam aan onze activiteiten moesten hangen.

Het ontstaan van Marketing Products

Zo kwam het, dat Marketing Products is ontstaan. Wat ons betreft, is het een paraplunaam voor een samenwerking van onze bedrijven in de creatieve industrie. Aangevuld met mooie partners en partnerbedrijven die onze mogelijkheden voor jouw marketing nog verder uitbreiden. Je vindt ze op deze pagina.

Silvester Zwaneveld is oprichter, directeur en mede-eigenaar van Marketing Products.