Over ons

Marketing Products is ontstaan uit de volgende bedrijven: Uitgeverij Adnan/Nanda,  animatiestudio Silly Productions en Line-Up Theater. Samen creëren we jouw beste, meest creatieve en toch betaalbare marketingproduct. In gezelschap van ons netwerk, zie verderop, bevinden we ons in het oog van alle denkbare projecten.
We werken voor bedrijven, organisaties en gemeenten. Wil jij ook een aantrekkelijk product? Neem contact met ons op, we denken graag met je mee.

Nanda Roep - directeur/eigenaar

Oprichter en uitgever Nanda Roep heeft +25 jaar ervaring in het boekenvak. Oorspronkelijk publiceerde zij bij meerdere gevestigde uitgevers, voordat zij in 2010 haar eigen uitgeverij oprichtte. Nanda is opgeleid tot journalist en heeft ervaring opgedaan bij zowel kranten (Trouw, Utrechts Nieuwsblad) als tijdschriften (Viva, Margriet). Ze kan als geen ander doelgroepdenken, maar bovendien het boekproces begeleiden. Zij is de projectleider van Marketing Products.

Silvester Zwaneveld - directeur/eigenaar

Als cabaretier brak Silvester Zwaneveld door met het duo 'Arie & Silvester'. In 2019 startte hij zijn eigen animatiestudio – een tweede passie, naast theater. Silvester is opgeleid aan de kunstacademie van Rotterdam: Willem de Kooning. Naast zijn eigen theaterprogramma's, werkte hij voor televisieproductiebedrijven (625 producties) en als conceptontwikkelaar voor reclamebureaus (Change the Script). Hij is de creatief directeur van Marketing Products.

Onze enthousiaste klanten

Animator/Tekenaar voor Marketing Products

Guyon Wong-Loi-Sing is animator en tekenaar bij Silly Productions.

3D-Ontwerper (in opleiding) voor Marketing Products

Tijmen Zwaneveld behoort tot de groep ‘excellenten’ van zijn opleiding tot ‘game artist’. Bij Silly Productions scherpt hij zijn talent en hij heeft aan meerdere producties een bijdrage geleverd.

Ons netwerk van teamplayers voor Marketing Products